Open Atelier

 
Elk tweede weekend van september stelt de kunstenaar zijn atelier (Wijnstraat 119, Dordrecht) open voor publiek. Openingstijden: zaterdag 10-18 uur, zondag 12-18 uur. Toegang vrij.

Lezingen

 
Gerhard Lentink verzorgt op verzoek lezingen in zijn atelier (maximaal 30 personen) of op andere locaties als musea, bedrijven, scholen, kunstkringen et cetera. In zijn voordrachten belicht hij diverse aspecten van zijn beroepspraktijk, schetst zijn ontwikkeling als beeldend kunstenaar vanaf het ouderlijk huis tot heden, vertelt over zijn reizen en gaat nader in op thematiek en techniek van zijn werk.

In zijn atelier maakt hij met het publiek een rondgang langs de op dat moment aanwezige beelden, schetsmodellen, ontwerpen en werktekeningen. (Lezingen elders gaan vergezeld van een powerpointpresentatie.) De bijeenkomsten hebben doorgaans een informeel en geanimeerd karakter en roepen dikwijls veel waardering op van een verrast publiek. Tijdsduur van de lezing in overleg.

Meer informatie: Gerhard Lentink, gerhardlentink@gmail.com of via 078 6315817 / 078 6310845.

Actueel

 
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunt u zich per e-mail aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer twee maal per jaar.